Vuokrahinnat


  • MA-TO 400€
  • PE ja LA 450€
  • SU 250€

Kesähinta kesä-elokuussa kaikki päivät 450€.

Päiväkäyttö SU-TO ilman saunaa alk. 150€

Päiväkäyttö SU-TO alk. 250€

Esimerkkihinnat 15 hengelle, ylimenevät 5€ /  hlö. Pyydä tarjous, jos haluat varata Majarannan useammaksi päiväksi tai koko viikonlopuksi.

Vuokra-aika on klo 14.00 iltapäivästä klo 11.00 seuraavaan aamupäivään asti, jolloin avainten tulee olla palautettuna. Kesäaikana (kesä-elokuu) vuokra-aika on 16.00-11.00. Poikkeavista vuokra-ajankohdista on sovittava etukäteen. Päiväkäytön vuokra-ajat on sovittavissa tapauskohtaisesti.

Varatessasi Majarannan käyttöösi hyväksyt alempana mainitut ehdot. Tutustu niihin etukäteen.

Avainten nouto ja palautus:
HH-kiinteistöpalvelun valvomo (avoinna 24/7), Viinikankatu 53

Loppusiivous

Vuokraajan tulee hoitaa tilojen loppusiivous. Vuokraaja voi halutessaan tilata loppusiivouksen etukäteen varauksen yhteydessä.
Loppusiivouksen hinta: 125€

Laiminlyöty siivous teetetään vuokraajan lukuun (60€/tunti).

Mahdollisista puutteista, vioista ja rikkoutuneista tarvikkeista tulee tehdä ilmoitus ensi tilassa sähköpostitse (myynti(at)majaranta.fi).

Katso kohdeohje! >>

Vuokrausehdot


Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen tehdessään vuokrausta. Vuokraaja vastaa siitä, että tiloja käytetään vuokrausehtojen mukaisesti, sovittuun käyttötarkoitukseen ja arvioidun henkilömäärän mukaisesti. Vuokralle antajalla (Tpy JHL ry) on oikeus keskeyttää välittömästi tilojen käyttö ilman takaisinmaksuvelvollisuutta, mikäli tiloja käytetään vuokrausehtojen vastaisesti, muuhun kuin sovittuun käyttötarkoitukseen tai mikäli henkilömäärä ei vastaa ennalta arvioitua henkilömäärää.

Vuokralle antaja ei vastaa siitä, mikäli tilan käyttäminen estyy viranomaisten toimien vuoksi tai Force Majeure -tapauksen johdosta. Tällöin vuokralle antaja on kuitenkin velvollinen palauttamaan mahdollisesti etukäteen suoritetut maksut.

Vuokraaja voi perua varauksen maksutta kolme viikkoa ennen vuokra-ajankohtaa. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta vuokranantaja on oikeutettu perimään vuokraajalta 50 euron peruutusmaksun. Peruuttamaton vuokraus peritään täysimääräisenä.

Vuokralainen on velvollinen korvaaman tahallisesti tai huolimattomasti aiheutetut vahingot, mikäli tilat tai tiloissa oleva irtain omaisuus vahingoittuu vuokrauksen yhteydessä. Vuokralainen on lisäksi korvausvelvollinen, mikäli tiloista häviää tai anastetaan irtainta omaisuutta vuokrauksen yhteydessä.

Vuokraajan tulee lukita tilan ovet, kytkeä hälytin päälle huolehtia pihan puomin lukituksesta poistuessaan paikalta. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingot, jotka syntyvät kokonaan tai osittain vuokraajan laiminlyödessä edellä mainitut velvollisuudet.

Lemmikkieläinten tuonnista tilojen sisälle on sovittava etukäteen.

Tilaus


Uusi sivusto rakenteilla! Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella!